Tuesday, May 15, 2012

δόξα και τιμή στους ήρωες…
       …όνειδος και τιμωρία στους πολιτικάντηδες
γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
                                                                                                             Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
                                                                                                               konkoulouris@yahoo.gr

Για μια ακόμα φορά ακούω τις μοιρολογίστρες των Ευρωπαίων αφεντάδων να μιξοκλαίνε που «κάτι κακά παιδιά» προσβάλλουν την τιμή που αποδίδουν οι παρελάσεις στο Ιστορικό γεγονός της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Κρύβουν όμως ότι ο λαός αποδίδει την μέγιστη τιμή και τον σεβασμό στους ήρωες του Έθνους που έδωσαν την ψυχή και το σώμα τους για την Ελευθερία και την Απελευθέρωση της πληγωμένης Εθνικής Περηφάνιας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Βέβαια τότε δεν αξιολόγησαν αντικειμενικά και με τεχνοκρατικά κριτήρια ότι «μια χαρά περνούσαν» με τους κατακτητές τους και αν ξεσηκωθούν θα κινδυνέψουν τα «προνόμιά τους». Θα χαλάσουν την ζαχαρένια τους και μπορεί να κινδυνεύσει και η ζωή τους. Και αντέδρασαν στον κατακτητή. Δεν υπέγραψαν !!! Ενώ τώρα οι «ρεαλιστές» ηγέτες μας, κορδωμένοι και «περήφανοι» για τον «πατριωτισμό» τους που (χαχαχα)  «σώζει το Έθνος»…
Χωρίς φυσικά εξουσιοδότηση και λαϊκή (με ψήφο) νομιμοποίηση, παριστάνουν τα λιοντάρια στην «αποστειρωμένη και ασφαλή οθόνη της τηλεόρασης».
-Ένας Πρόεδρος που αφού υπέγραψε ως υποτακτικός όλους τους Νόμους και τις συμφωνίες της παράδοσης και της «νέας κατοχής» , θυμήθηκε ότι «δεν μας μεταχειρίζονται όπως πρέπει οι Ευρωπαίοι…».
Μετά από 70 χρόνια η Ελλάδα υπέγραψε με απόφαση της Βουλής την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και του Εθνικού πλούτου για να «μας σώσει από την πτώχευση» !!!.
 Σκέψου να είχε ψηφίσει (αν υπήρχε) και «κάποια Βουλή του 1940» ανάλογα, αντί για ΟΧΙ, για να μην βάλλει σε κίνδυνο την οικονομία!!! Τότε πετύχαμε το ακατόρθωτο Κύριε Πρόεδρε, επειδή ο Πρωθυπουργός είπε ΟΧΙ. Εσείς τώρα ΕΙΠΑΤΕ ΝΑΙ στην κατοχή και αυτό θα σας το χρωστάει η Ιστορία.
-Ένας δοτός, παράνομος και αντισυνταγματικά διορισμένος Πρωθυπουργός, δίνει οδηγίες και συμβουλές στους πολίτες, σαν με φωνή «ρομπότ» ,ενώ η κραυγή του λαού απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, «ψεύτες και προδότες» επιχειρείται με όλα τα μέσα να κατασταλεί και να μην ακούγεται νομίζοντας ότι έτσι θα ανατρέψουν την πραγματικότητα. Τώρα οι Έλληνες ξέρουν, καταλαβαίνουν και ελπίζουμε να μάθουν και να πράξουν περισσότερα.
-Οι συνεταίροι-συνκυβερνήτες ΑΕ (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) καταγγέλλουν τα γεγονότα!
Ναι επιδοκιμάζουν τις «επιτυχίες» της δοτής Κυβέρνησης και την εικόνα της Χώρας στην οποία συμπράττουν συνεταιρικά. Θλιβερά τρομαγμένα, φοβισμένα ανθρωπάκια που διεκδικούν να σφετεριστούν τιμές που δεν τους αξίζουν και κρύβονται πίσω από επάλληλες σειρές ασφάλειας για να γλιτώσουν από την «αγάπη» του λαού που ξεχειλίζει.
Ευτυχώς που η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Όσο και να μην τους αρέσει οι εκλογές θα φέρουν την κάθαρση και η απόφαση ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα αποδοθεί.
Αυτό πρέπει να μην το ξεχάσει ο κάθε Έλληνας την κρίσιμη ώρα της κάλπης.

26/03/2012                                                                                       Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
                                                                                                             Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ


No comments: