Sunday, March 3, 2013


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!
Διευκρινίσεις ΥΠΟΙΚ για ασφάλιση οχημάτων: «… σε καμία περίπτωση δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης των οχημάτων τους, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που καταθέτουν πινακίδες στις ΔΟΥ.»
ή είναι ηλίθιοι, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ή νομίζουν ότι οι πολίτες είναι ηλίθιοι.
Εφαρμόζουν με Νόμο την πιο μεγάλη χαριστική υποχρεωτική «διαφημιστική εκστρατεία» και πράξη υπέρ των ασφαλιστικών εταιριών.
Προφανώς ένα όχημα που έχει καταθέσει τις πινακίδες δεν ασφαλίζεται αλλά ένα αυτοκίνητο που ΔΕΝ χρησιμοποιείται ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ γιατί πρέπει να ασφαλίζεται υποχρεωτικά;;; ακόμα και αν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη περί ακινησίας και Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (όπως με την παράδοση πινακίδων). Για να προκαλέσει ζημιά ένα όχημα, άρα να απαιτείται ασφάλιση, ΠΡΕΠΕΙ να κινείται σε δημόσιο δρόμο και να συλληφθεί από αρμόδιο όργανο της πολιτείας. Αν είναι μονίμως σταθμευμένο σε Ιδιωτικό χώρο χωρίς να κυκλοφορεί, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ;;; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος, σοβαρός πολιτικός να απαντήσει;;; Ρώτησα και τον εξοχότατο  κο Πρωθυπουργό στο twitter αλλά απάντηση δεν πήρα.
 Π. Φάληρο 03/03/2013
Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

No comments: