Sunday, June 15, 2014





Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!!


                                                        γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
                                                                    Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
                                                     Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ
                                                     ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΙ
                                                                      konkoulouris@yahoo.gr
                                                                         konkoul.blogspot.gr




 
  
Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε η απόφαση του ΣτΕ που επιβεβαιώνει και αποκαθιστά  την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΠΑΓΗ (αποδεδειγμένα πλέον λόγω της δικαστικής απόφασης), μέρους του μισθού των «ένστολων», (και των εργαζομένων στα ΑΕΙ, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και οι Συνταξιούχοι, που η απόφαση αναμένεται).
Μια αρπαγή που επιβλήθηκε προφανώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την κατοχική κυβέρνηση κατ εντολή των κατακτητών, στις τακτικές αποδοχές αλλά και αναδρομικά, μετά από τρεις επάλληλες μειώσεις!!!
Φυσικά η απόφαση αποκατάστασης είναι τελεσίδικη και πρέπει να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΩΣ από την Κυβέρνηση Βενιζελοσαμαράδων, αλλιώς παραβιάζεται βασικός και στοιχειώδης κανόνας της Δημοκρατίας, περί ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης! και αρχών δικαίου.
Σχολιάζοντας επιτιμητικά την απόφαση ο «γνωστός αερολόγος παλικαράς» αποτυχημένος και καταργημένος πρώην Υπουργός, ΑΠΕΙΛΕΙ ότι «η Κατοχική Κυβέρνηση των δοσίλογων, αν υποχρεωθεί να εφαρμόσει την απόφαση ,όπως ο Νόμος και το Σύνταγμα ορίζει, θα επιβάλει ΝΕΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ (όπως ως γνωστόν και η τρόικα των κατακτητών διατάζει!) είτε στους ίδιους πολίτες που δικαιώθηκαν είτε σε άλλους», ώστε να διαμορφώσει και το κατάλληλο κλίμα μισαλλοδοξίας και κοινωνικού αυτοματισμού!!!
Λοιπόν κε Άδωνη, κάνετε λάθος για να μην πω λέτε ψέματα και παραπλανάτε τους Έλληνες !!!! Να γιατί, (λεπτομερώς για να καταλαβαινόμαστε!):
Η Κυβέρνηση έβαλε στόχο να δημιουργήσει «πρωτογενές πλεόνασμα». Τι είναι αυτό;;; είναι  η διαφορά αυτών που εισπράττει το κράτος και αυτών που δαπανά-πληρώνει!
           η διαφορά,  ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ!
Τι έκανε  λοιπόν η Κυβέρνηση; ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ κατηγοριών εργαζομένων που αμείβονται ΝΟΜΙΜΑ με ειδικά μισθολόγια, (ένστολοι, Πανεπιστημιακοί, Καθηγητές ΤΕΙ και Συνταξιούχοι ) αφού πρώτα τους μείωσε για δεύτερη και τρίτη φορά τα εισοδήματα και μάλιστα και αναδρομικά ΚΑΙ ΕΤΣΙ,
 ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (όπως αναδεικνύει η απόφαση του ΣτΕ) δημιούργησε ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ !
Άρα , σύμφωνα με το ΣτΕ, το πρωτογενές πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα αυτής της αρπαγής!!!  (450 εκ και άλλα τόσα 1,0 δις)
Και όποιος διερωτάται δήθεν…«από πού θα πληρωθεί η παρούσα δικαστική απόφαση;;;» (και όσες έλθουν),  είναι απλό:
ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ και το διαμόρφωσε!!!
Προφανώς περιμένω απάντηση από τον «εκλεκτό» του κου Σαμαρά, παράκλητο και λαλίστατο κο Γεωργιάδη, αν κάτι δεν κατάλαβε!!!  
 


No comments: